Dickensnight Brandevoort 2022

Na twee coronajaren gaat Dickensnight Brandevoort 2022 dit jaar gelukkig weer van start. De vrijwilligers staan te trappelen om weer te beginnen.

Het zag er even duister uit vanwege het overlijden van de voorzitter, Jacques van Asten. Het festijn wordt dan ook een eerbetoon aan hem.

De markt is dit jaar wel wat kleiner dan voorgaande jaren, maar er is voldoende te beleven. En het gaat tenslotte om de sfeer en de gezelligheid en hier zal het zeker niet ontbreken. Er zijn verschillende koortjes die kerstliederen te gehore brengen. Muziekgezelschappen die gezellige muziek spelen. Er lopen mensen rond in kleding in de stijl van de Dickenstijd rond 1850. Men kan Ebenezer Scrooge tegenkomen of de ‘gebochelde’. Er zijn vele kraampjes waar men van alles kan kopen of alleen maar bewonderen. Er is dus voor ieder wat wils.

De bezoekers worden aangeraden om met de fiets of de trein te komen vanwege de beperkte parkeergelegenheid.

Het bestuur hoopt dat het niet te koud wordt of te nat of te winderig. Misschien een klein beetje sneeuw, want dat komt de sfeer zeker ten goede. Maar ja, dat is afhankelijk van de weergoden.

De groep van Omroep DitisHelmond gaan er weer een mooie sfeerimpressie van maken via fotografie, de radio en op tv. Tot 18 december tot Dickens 🎩

Dickensnight Brandevoort 2022 is dit jaar op zondag 18 december van 14.00 tot 20.00 uur in het centrum van de wijk Brandevoort in Helmond

Terug blik Dickensnight 2019

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Regina Blok - Redactie

Regina Blok Redacteur DitisHelmond Ik ben geboren in Den Haag. Vanwege mijn werk, in de IT, ben ik in 1994 verhuisd naar Helmond. Ik ben volledig arbeidsongeschikt. Ben vrijwilliger bij de Dierenambulance en bij Dit is Helmond. Voordeel hiervan is dat ik veel vanuit huis kan werken op dagen en tijden dat ik me goed voel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.