6 april informatieavond Rijpelberg

De Belangengroep Rijpelberg organiseert op donderdag 6 april om 19.30 uur een informatieavond voor alle wijkbewoners in wijkhuis de Brem. Een avond voor en door de bewoners van de wijk Rijpelberg. Van “Rijpelberg, de vergeten wijk” naar “Rijpelberg, wijk met kansen!”.

Media-aandacht

In oktober 2022 heeft de BGR op verschillende manieren aandacht gevraagd voor “de vergeten wijk Rijpelberg”. In de gemeenteraad, in dag- en weekbladen en op nationale TV. Sindsdien staat deze wijk eindelijk (weer) op de politieke agenda van de gemeente Helmond. Dit heeft al geleid tot gesprekken met diverse wethouders, een bezoek van Burgemeester & Wethouders aan de wijk, etc.

Hoe de kansen te benutten?

Nu ze de aandacht hebben, willen ze ook graag de beschikbare kansen grijpen, maar dat kan niet zonder uw inbreng. De Belangengroep Rijpelberg wil dan ook graag van u weten wat er verbeterd moet en kan worden. Daarom organiseren zij deze avond: “We willen van de bewoners horen wat er in de wijk verbeterd kan worden”.

Nu is het uw kans!

”Velen van u voelen zich niet gehoord. Nu heeft u de kans om uw mening of ideeën te geven over hoe wij SAMEN de leefbaarheid in de wijk Rijpelberg kunnen verbeteren.”

Laat uw mening dus horen

Deel uw ideeën en wensen met Belangengroep Rijpelberg en met andere wijkbewoners over o.a. de volgende onderwerpen (stuk voor stuk kansen in onze wijk):  Een hart voor de wijk, Multifunctionele Accommodatie, Veiligheid, Meer nieuwbouw, Sociaal beleid, Vergroting van de kwaliteit van de leefbaarheid, Diversiteit, Communicatie, N279 & N270, Wateroverlast, Rijpelberg-de groenste wijk!

Tot ziens op donderdag 6 april

Belangengroep Rijpelberg ziet u graag op donderdagavond 6 april vanaf 19.00 uur in wijkhuis de Brem, Rijpelplein 1. De gratis koffie en thee staan klaar!.

Het bestuur van Belangengroep Rijpelberg
www.rijpelberg.nl
https://www.facebook.com/wijkraadrijpelberg

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.