Al 1,5 miljoen hits voor verfpeuter Noëlla

Menig kunstschilder zou er jaloers op zijn; de enorme bekendheid die verfkunstenaar Noëlla uit Helmond inmiddels heeft bereikt. Het filmpje van de aandoenlijke peuter die onder de verf zit, is al ruim een miljoen keer bekeken op de Instagrampagina van Dit is Helmond. Het filmpje op YouTube kreeg inmiddels een half miljoen hits. Nog nooit eerder behaalde Dit is Helmond dit soort absurde cijfers. Een welgemeend dankjewel en een felicitatie voor Noëlla zijn hier dus op zijn plaats.

De driejarige kalkte zichzelf en de Mercedes van haar moeder vol met grijze gevelverf. Moeder Priscilla filmde het voorval en maakte een TikTok-filmpje. Dit is Helmond plaatste het filmpje met een verhaaltje op haar sociale mediakanalen en vervolgens ging het helemaal los. Het platform Dumpert nam het filmpje over en Noëlla ging viraal.

De verspreiding van het filmpje van Noëlla over de hele wereld zal overigens nog wel een tijdje doorgaan. Wij zijn benieuwd op hoeveel hits Noëlla uit gaat komen. Wordt vervolgd dus!

Lees ook: Ouders Noëlla: “Sommige reacties gaan wel érg ver”

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Toon van de Wijk - Redactie

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *