Albert Heijn Jan Linders Mierlo-Hout opent 31 oktober

Op vrijdag 29 september ging de Jan Linders aan het Janssen & Fritsenplein in Mierlo-Hout om 13.00 uur tijdelijk dicht. Om daarna weer open te gaan als een Albert Heijn Jan Linders. De ‘nieuwe’ winkel wordt op dinsdag 31 oktober om 11.00 uur feestelijk geopend door het vertrouwde winkelteam. Supermarktmanager Pieter van den Oetelaar: “Wij nodigen al onze klanten van harte uit bij de opening aanwezig te zijn en onze Albert Heijn Jan Linders meteen zelf te ervaren.”

Jan Linders Supermarkten en Albert Heijn kondigden eind vorig jaar aan te gaan samenwerken. Waarbij het familiebedrijf Jan Linders verder gaat als franchiseondernemer van Albert Heijn. Dit betekent dat Jan Linders eigenaar blijft van de winkels die zij gaat ombouwen naar de Albert Heijn-formule. Én dat zij deze zelfstandig blijft exploiteren. De medewerkers die werkzaam zijn in deze winkels blijven in dienst bij Jan Linders.

Vernieuwd

Vanaf dinsdag 31 oktober 11.00 uur kunnen klanten terecht in de vernieuwde supermarkt. “De winkel biedt veel nieuwe producten en diensten en heeft het vertrouwde voordeel en producten van het bekende ‘Onze Trots’-assortiment”, aldus supermarktmanager Pieter van den Oetelaar. “Er zijn speciale openingsaanbiedingen, de eerste vijfhonderd klanten krijgen een leuke verrassing en je kunt op de foto met een levensgrote hamster.”

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *