In het weekend van 10 september 2022 tot en met 11 september 2022 was er heel veel te doen in Helmond.

In het centrum van Helmond was het Helmond Art Festival. Dit was heel indrukwekkend met allemaal demonstraties, muziek, kraampjes, kunstenaars eigenlijk teveel om op te noemen. Voor een uitgebreidere reportage kijk op https://ditishelmond.nl/helmond-art-festival-weer-indrukwekkend/ 

Dan waren er ook de Dierdonkdagen. Een heel weekend van vrijdagavond tot en met zondagmiddag. Met veel activiteiten voor jong en oud. Variërend van jeugddisco, DD pubquiz, DD spelcarrousel, knutselen voor de kleuters, een feestavond met als afsluiter een zeskamp op zondagmiddag tot 17.00 uur.

Op zaterdag was er Foutdoor bij Berkendonk. Volgens zeggen het grootste verkleedfeest van Nederland. Het is een gezellig carnavalsfeest. Met veel ‘foute’ muziek, zoals Vieze Jack en Gebroeders Ko. Ook hier weer te veel om op te noemen.

En op zondag was er het festival Los Zand, ook bij Berkendonk. Dit was een festival voor de jeugd. Met Dance, Urban, Hardstyle en Feest.

Het was allemaal weer ouderwets gezellig en voor iedereen was er wel iets leuks.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Regina Blok - Redactie

Regina Blok Redacteur DitisHelmond Ik ben geboren in Den Haag. Vanwege mijn werk, in de IT, ben ik in 1994 verhuisd naar Helmond. Ik ben volledig arbeidsongeschikt. Ben vrijwilliger bij de Dierenambulance en bij Dit is Helmond. Voordeel hiervan is dat ik veel vanuit huis kan werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.