Amazon opent flex-locatie in Helmond

Amazon heeft zijn eerste Vendor Flex-locatie geopend in Nederland, en wel in Helmond bij Dorel. Daarmee is de eerste Nederlandse locatie voor levering uit magazijn voor een ander bedrijf een feit. 

Door de opening kan de webwinkel sneller orders leveren vanaf de locatie van die leverancier.De locatie is in Helmond bij Dorel, moederbedrijf van onder meer babyspullenmerk Maxi-Cosi. Amazon heeft daar zijn Fulfilment-technologie in het magazijn gezet, zodat klanten uiterlijk de volgende dag alle spullen vanuit dat magazijn in huis hebben. Vendor Flex-locaties werken onafhankelijk van elkaar als apart magazijn. Er zijn al veel meer locaties in andere landen.

Het lijkt de bedoeling om van meer locaties een Vendor Flex-locatie te maken. In een vacaturetekst van Amazon valt op te maken dat degene die de locatie in Helmond zou coördineren, mogelijk op meer plekken zijn werkzaamheden uit moet gaan voeren. moet. Het is nog onbekend of Amazon snel meer Vendor Flex-locaties wil openen. (Bron: Tweakers.net)

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *