Arjan Bevers ‘Hairdresser of the Year’

Arjan Bevers van Avanti Kappers in Helmond is de grote winnaar van de 31e Coiffure Award. Voor de derde keer werd hij zondag ‘Hairdresser of the Year’.

Zondag 14 mei werden de winnaars van de Coiffure Award bekend. Dat gebeurde tijdens hét kappersevenement van het jaar in Studio21 in Hilversum. Arjan Bevers van Avanti Kappers uit Helmond werd voor de derde keer in zijn glansrijke carrière ‘Hairdresser of the Year’.

Oscar

Tijdens deze 31e editie van de Oscars onder de kappersprijzen beloonde een gerenommeerde nationale en internationale jury Arjan Bevers niet alleen met de hoofdprijs. Ook kreeg Arjan de Coiffure Award voor zijn TEAM Avanti Kappers uit Helmond, de award voor Dames Noord-Brabant, Limburg en Zeeland én de Pers Award.

Arjan Bevers zegt over zijn viervoudige winst en de reden voor zijn deelname aan de Coiffure Award: “Dit is waarvan ik altijd hoopte dat het zou gebeuren. Want de Hall of Fame van de Coiffure Award is alles. Vroeger als klein jongetje was dit al mijn droom. En hoe mooi is het dat deze nu uitkomt.”

BN’ers, journalisten, genomineerden en genodigden verschenen in stijl op de rode loper voor Studio21 in Hilversum. Tijdens het Coiffure Award Gala werden 14 Awards uitgereikt. De presentatie lag in handen van Beau van Erven Dorens.

[Foto: Ivo de Kok]

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *