Artiest van de Maand is Johan Vlemmix. Hij is te gast bij Aaron D. Zijn allereerste televisieoptreden was met Johnny Woodhouse, een Nederlandse accordeonist en componist. Hij was toen 11 jaar en misdienaar. Hij zag dat andere jongens en meisjes in een koor zongen en overal naartoe gingen. Dat wilde hij ook wel. En hij kwam bij het koor. Er was echter één probleem, hij kon niet zingen. Maar als hij achteraan bleef staan viel dat niet op.

De grote droom van Johan Vlemmix was om beroemd te worden. Het maakte hem niet uit hoe, als hij maar herkend werd op straat. Hij heeft heel lang de titel gehad de meest bekende onbekende Nederlander. Hij heeft 150 keer meegedaan aan Ter land, Ter zee en in de lucht.

Van jongs af aan probeerde hij op alle mogelijke manieren geld te verdienen. Hij had een goed zakelijk instinct. Kocht huizen, knapte ze op en verkocht ze weer.

Wat betreft zijn voorkeuren op nummer 1 staat het Koningshuis, op 2 staat carnaval en op 3 staat voetbal.

Hij heeft weer een nieuwe plaat uitgebracht samen met Feest Pharma, getiteld: Heb jij een paal voor mij.

Zijn motto is als je iets wilt en daar voor gaat, dan lukt het je ook.

Wanneer je op internet Johan Vlemmix intikt, vind je vanzelf al zijn socials.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Regina Blok - Redactie

Regina Blok Redacteur DitisHelmond Ik ben geboren in Den Haag. Vanwege mijn werk, in de IT, ben ik in 1994 verhuisd naar Helmond. Ik ben volledig arbeidsongeschikt. Ben vrijwilliger bij de Dierenambulance en bij Dit is Helmond. Voordeel hiervan is dat ik veel vanuit huis kan werken op dagen en tijden dat ik me goed voel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.