Avondje ontzorgen met stamppottenbuffet Ameideflat

In Gasterij de Ameide in de Ameideflat in Helmond genoten woensdagavond 29 maart ruim 120 bewoners uit het centrum en de binnenstad van het Stamppottenbuffet. 

De uitnodiging was speciaal gericht op ouderen die eenzaam zijn of een beperking hebben, maar ook op senioren die het financieel niet breed hebben. Dit resulteerde in ruim 120 aanmeldingen.

Deze avond is een initiatief van BeCo. Bea Kivits is samen met Cor van Dijl de drijvende kracht achter deze organisatie. Samen met veel vrijwilligers maakten zij dit speciale buffet mogelijk. 

Naast de zeer smakelijke stamppotten kregen de aanwezigen ook een toetje en 4 consumpties aangeboden. Een one-man band verhoogde de sfeer met het spelen van Nederlandstalige liedjes.

Dit alles was uiteraard niet mogelijk geweest zonder financiering. En hoewel het dit jaar moeilijker was om aan de benodigde gelden te komen, is het BeCo weer gelukt, met dank aan de gemeente Helmond en stichting LEVgroep.

Bea Kivits laat voor de microfoon van DitisHelmond weten graag een grotere locatie te willen voor de toekomst. “Zodat nóg meer inwoners van onze stad een avond zonder zorgen kunnen hebben”, aldus Kivits. Een mooi streven dus! 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Mario van Dinther

Passie voor radio en nieuws met meer dan 30 jaar ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *