2 grasp

2 Grasp is een adviesbureau met jarenlange ervaring op het gebied van management consultancy & business coaching.

Management consultancy

In onze organisaties staat de wereld niet stil. Wat vandaag wordt geïntroduceerd, is morgen verouderd. Wat vandaag een reële prijs is, is morgen te duur.

2 Grasp is van mening dat als uw organisatie niet continue mee verandert, u morgen moeilijker de concurrentie voor kunt blijven.
De meeste organisaties hebben al veranderingstrajecten lopen maar deze leiden leiden vaak niet tot het gewenste resultaat. En waarom? Omdat het gedrag van u en uw medewerkers niet verandert! 2 Grasp kan samen met u en uw medewerkers veranderingen in uw organisatie op een verantwoorde wijze doorvoeren.

Business coaching

Het werkwoord ‘To grasp’ betekent begrijpen, beetpakken en aangrijpen. Hiermee bedoelen we met name de problematiek in uw privé en zakelijk leven. Wij gaan samen met u op zoek naar wat u bezig houdt, zoeken hiervoor samen met u naar oplossingen waardoor uw leven structureel verandert. Dat doen wij “aan de keukentafel” maar ook door onze paarden hierbij in te zetten. Bij Werkwijze kunt u meer hierover lezen.

Het 2 grasp logo staat symbool voor onze continue zoektocht naar de kern van ons bestaan met alle uitstapjes die we daarbij maken. Wij gaan samen met u op zoek naar wat voor u belangrijk is. Bij 2 grasp gaat het hierbij niet alleen om het onderkennen van een probleem, maar juist het oplossen door gedragsverandering.