Abline Media vanzelfsprekend

Particulier | videoproducties

Video is emotie

Natuurlijk leg je als particulier zelf al veel vast op beeld met je eigen camera of met je telefoon.
Soms verdient een gelegenheid wat meer aandacht dan alleen het aan en uit zetten van de camera en daar komen wij dan in beeld.
Abline is naast het maken van zakelijke video ook sterk in het vastleggen van persoonlijke gebeurtenissen omdat we graag emotie in onze producties leggen.
Zo kunt u ook jaren later nog genieten van een belangrijke gebeurtenis.
Dit alles wordt gefilmd met behulp van de beste camera’s, mooiste geluid, een camera-carne van 6 meter hoog en de nodige creativiteit en emotie.
Aangeleverd op 5 Dvd’s met eigen cover en print op de dvd zelf.
Zakelijk | videoproducties
Wegzappen is geen optie

Wat maakt een betere eerste indruk dan een kijkje in de keuken van uw bedrijf te geven door middel van een web/bedrijfs-video. Ondersteund door een voice-over en muziek wordt uw bedrijf binnen een paar minuten op een professionele manier helemaal doorgelicht zodat de bezoeker van uw site lekker achterover leunend een super eerste indruk krijgt. Misschien wilt u wel uitleg geven over een product of wilt u nieuw personeel werven via een video. Het is allemaal mogelijk en omdat deze video’s ook op DVD worden gezet, kunt u deze ook vertonen in uw showroom of op een beurs. Zo’n complete video geeft uw bedrijf een zeer professionele uitstraling maar hoeft, door het gebruik van moderne technieken, tegenwoordig niet meer duur te zijn.