ARC.CO bouwkundig ontwerp- & adviesbureau

“Ontzorgen, coördineren, uitwerken” met grote kennis van bouwregels dat is onze kracht.

Het gevolg hiervan is een soepel verlopend proces van haalbaarheidsstudie tot nazorg van het hele bouwtraject.
Efficiënt omgaan met tijd en dus geld staat hoog in het vaandel. Samen komen we snel tot de beste oplossing, zonder poespas is belangrijker dan onnodige studies naar onhaalbare oplossingen.
Vanaf 2000 is Harry Graaumans met Arc Co het veelzijdige bouwkundig bureau met een brede klantenkring van zowel bedrijven als particulieren in heel Nederland. Vanuit een modern kantoor annex woonhuis wordt “snel en flexibel” ingesprongen op de vraag van de opdrachtgever. Indien nodig worden vanuit ons netwerk vaste partners ingeschakeld op het gebied van constructieve veiligheid en brandveiligheid met behoud van onze hoge kwaliteitseisen. Bouwkundige stukken worden altijd intern uitgewerkt waardoor goede afstemming en kwaliteit gewaarborgd is.

Vanuit maatschappelijke betrokkenheid zijn we al jaren sponsor / ambassadeur van carnavalsvereniging De Houtse Kluppels die zich onder andere extra inzetten voor ouderen en gehandicapten. Ook zijn we lid van Ondernemersvereniging Mierlo-Hout (OVMH), sponseren we de lokale voetbalclub,  scouting en KWF kankerbestrijding.