Autoschade Mosman

Al op zeer jonge leeftijd, is vader Frans Mosman begonnen met het herstellen van schadeauto’s.

Eerst kleinschalig, maar naarmate er meer werk aangeboden werd, werd er begin jaren ’60 een eigen autoschadeherstelbedrijf begonnen.

Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid van een ambachtelijk, tot een modern uitgerust autoschadeherstelbedrijf.

In 1997 heeft de huidige directeur, zoon Harold Mosman, het bedrijf overgenomen en dit uitgebouwd tot een bloeiend en welvarend bedrijf zoals dit nu bestaat. Centraal hiervoor staan vakbekwaamheid, betrouwbaarheid, kwaliteit, service en flexibiliteit. Kwalificaties waar we al jaren trots op zijn.

In 2000 is begonnen aan een grootscheepse verbouwing, waarbij maar liefst 1000 m2 bedrijfsruimte aangebouwd is. Hierbij is ook het “oude” gedeelte compleet aangepakt en gemoderniseerd. Het totale bedrijfsoppervlak is 4500 m2, waarvan 2200 m2 bebouwd.
Het aantal personeelsleden is tot op dit moment dan ook toegenomen tot het huidig aantal van 25 fulltime medewerkers. Autoschade Mosman behoort dan ook tot een van de grootste en toonaangevendste autoschadeherstelbedrijven van regio Zuid-oost Brabant.

Met trots kunnen wij zeggen dat wij bij Autoschade Mosman een zeer flexibel en klantgericht bedrijf zijn, waar service en kwaliteit op de eerste plaats komen.