Car Cool Systems

Met al meer dan 25 jaar ervaring en uitstekende service staat ons team voor U klaar!

De grote kracht van Car Cool Systems organisatie is het meedenken met de klant, met inachtneming van Uw specifieke wensen bieden wij passende oplossingen voor U. Zowel in technisch als financieel opzicht.

Historie:
1987 – Het begin Piet Ermers en Wim van der Cruijsen hebben samen op 1 februari 1987 Radiateuren Service Helmond opgericht. Zij openden hun reparatie-werkplaats op de Binnendijk 7a in Helmond. Beide heren hadden al jarenlange ervaring op het gebied van reparatie en revisie van radateuren en konden met recht specialist genoemd worden.
1994 – De eerste verhuizing. Op 1 januari 1994 is het bedrijf verhuisd naar de Binnendijk 9 te Helmond, de vorige locatie was te klein geworden en inmiddels waren de activiteiten uitgebreid met het monteren van autoruiten.
1998 – De eerste overname. 1 januari 1998 is Piet Ermers van zijn oude dag gaan genieten en heeft zijn zoon Eric Ermers zijn aandelen overgenomen.
1999 – Opening vestiging Uden. In februari 1999 werd een tweede filiaal geopend op de Oostwijk 11a te Uden. Met het openen van deze vestiging werd de bedrijfsnaam van Radiateuren Service Helmond, omgedoopt naar Car Cool Systems.
2004 – De tweede overname. Per januari 2004 heeft Marcel van der Cruijsen de aandelen van zijn vader Wim van der Cruijsen overgenomen en is Wim van zijn oude dag gaan genieten.
2006 – Verhuizing naar huidige locatie. In januari 2006 hebben we ons nieuwe pand in Helmond betrokken op de Branchweg 2.Sinds de start in 1987 met als kernactiviteit de reparatie van radiateuren is inmiddels ons assortiment uitgebreid met: autoruiten airconditioning voor voertuigenstandkachelsindustrie- / oliekoelers.