Over Change2You

Soms bereik je, ondanks veel (coach)inspanningen niet het doel waarvoor je wilt gaan. Je blijft  hangen of valt terug in oude situaties. Dit kan bijvoorbeeld resulteren in energietekort (burn-out), depressie, angsten of lichamelijke klachten. Onbewuste patronen, gebeurtenissen en herinneringen kunnen een volledige verandering c.q. genezing belemmeren.

De Holistic Health Coach (HHC) is gericht op het uittesten en loslaten van de (gezondheid) belemmerende blokkades die een blijvend veranderingsproces in de weg staan. Deze blokkades kunnen door eenvoudige oefeningen gebalanceerd worden, je gaat een keuzevrijheid ervaren en daar ook naar handelen. Hierdoor ligt de weg open naar herstel.

Wat maakt deze coaching anders dan andere…

De HHC kijkt naar de mens als een geheel omdat er meerdere dingen samengaan waardoor herstel uit kan blijven.

Het is een actieve methode waarbij we de onderliggende onderbewuste redenen testen en behandelen die herstel blokkeren. Dus het is geen praatsessie.

De HHC werkt daarbij met een gekwalificeerde spiertest waarbij we voorbij het denken gaan en direct toegang hebben tot het onderbewuste.

Is het dan onder hypnose???

Nee hoor je bent er helemaal bij en er gebeurt niets wat je niet wil. Wat er gebeurt is dat door spierspanning te meten antwoorden verkregen worden vanuit jou onderbewuste. Wist je dat 95% van je gedrag onderbewust is en 5% maar bewust.

De HHC gebruikt de spiertest in combinatie met een speciaal ontwikkelde screeningmethode. Hierdoor komen we snel bij de kern van het probleem. Je krijgt hierdoor inzicht, bewustwording en de keus om het te veranderen.

De kracht van deze methode zit hem in het effect op en herstel van onderbewuste patronen.

Een voorbereiding van uw kant uit is niet nodig, en je krijgt ook geen vormen van huiswerk mee zoals biografieën schrijven of dingen uitwerken.

Traditionele coaching werkt op het denken en dat is maar 5 % en brengt vaak kleine veranderingen teweeg die weer terugvallen als het bewustzijn niet is ingeschakeld. Hiervoor zijn vaak vele sessies nodig en je moet buiten die sessies ook nog veel dingen uitwerken.

Hartegroet,

Change2You

Mariëlle van der Velden

Holistic health coach

Tel. 06-42121362