Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek

Wat is chiropractie ?

De behandeling richt zich op stoornissen in het functioneren van het bewegingsapparaat en de relatie met het zenuwstelsel. Omdat de wervelkolom voor een belangrijk deel het zenuwstelsel omgeeft en beschermt, kunnen vooral stoornissen in de functie van de wervelkolom (ook wel blokkades genoemd) het zenuwstelsel beïnvloeden en mogelijk diverse klachten veroorzaken. Door een gericht onderzoek en behandeling lokaliseert en corrigeert de chiropractor deze blokkades. Hierdoor wordt de doorstroming van de zenuwen hersteld waarna het lichaam zichzelf weer kan genezen.

Moet u ermee “leren leven”?

Nee, ook voor patiënten waarvan de reguliere gezondheidszorg zegt niets meer te kunnen betekenen, kan chiropractie wellicht een oplossing bieden.

Chiropractisch Centrum voor Rug & Nek

Onze organisatie bestaat al meer dan 29 jaar en is uitgegroeid tot een begrip in de provincies Limburg en Brabant. Ons team bestaat uit 8 enthousiaste, gedreven en zeer ervaren chiropractors die gezamenlijk 1 doel hebben: “een tevreden patiënt”. Onze 16 office managers en secretaresses en praktijkondersteuners doen elke dag weer hun best om een passende afspraak te maken, een luisterend oor te bieden en waar nodig te assisteren.