Coppens Diervoeding

Coppens Diervoeding staat garant voor hoogwaardige en betrouwbare diervoeders, in combinatie met innovatief en kundig advies. Daarmee dragen wij bij aan gezonde en optimaal presterende dieren en een toekomstbestendige varkens-en pluimveehouderij. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van vleespluimveevoeders en in varkensvoeders. En vinden het belangrijk om daarbij gedegen advies te geven aan onze klanten.

Innovatie en betrokkenheid zijn absolute voorwaarden bij het nastreven van onze doelstellingen. Continu blijven verbeteren in alle facetten van het bedrijf, is een vereiste om de beste resultaten voor onze klanten te behalen. Zowel wat betreft de kwaliteit van onze diervoeders en ons advies, als het productieproces en de logistiek. Vandaag vernieuwen om een antwoord te hebben op de vragen van morgen.

Bovendien zijn we door onze natuurlijke affiniteit met en onze kennis van het agrarische vak in staat om nieuwe ontwikkelingen direct te vertalen naar een aanpak die past bij onze klanten. Altijd met respect voor maatschappij en milieu en met oog voor de gezondheid van dieren en mensen.

Coppens Diervoeding is actief in de vleespluimvee- en varkenssector en levert voeders en advies voor de volgende sectoren:

Varkens: zeugen, biggen, vleesvarkens, buitendienst

Pluimvee: vleeskuikens, kalkoenen, ouderdieren, buitendienst

“Wij zijn trots op de veehouderij!”

Wij zijn trots op onze varkenshouders en pluimveehouders. Dat willen we dan ook graag uitdragen. Al onze bulkwagens zijn daarom voorzien van deze tekst.