De Lapjesuil

Ben je op zoek naar een leuk (kraam)cadeau, zoals een unieke handgemaakte naamslinger of boxkleed voor je kleintje dan ben je bij de Lapjesuil aan het juiste adres.

Bij de Lapjesuil zijn al hun producten uniek, geen twee zijn hetzelfde. Ze worden met de hand gemaakt, uiteraard met de beste apparatuur. Hiervoor gebruiken we leuke, frisse, kleurrijke stoffen welke met grote regelmaat worden vernieuwd.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

We hebben een actuele collectie stoffen. Deze verandert regelmatig, aangezien wij steeds op zoek zijn naar de nieuwste en leukste stoffen en motieven. Hierdoor krijg je bij ons altijd een uniek product en geen boxkleed of naamslinger is hetzelfde.

De Lapjesuil werkt volgens een aantal vaste stappen, dit geldt voor elk product van onze producten.

De eerste stap is het controleren en verifiëren van de geplaatste order.

Na deze controle gaan we verder met stap 2, het vervaardigen van een offerte. Deze wordt je dan toegezonden via e-mail, samen met een eventuele drukproef in pdf-vorm. Na goedkeuring en betaling van deze offerte gaan we verder met de volgende stap.

Tijdens de derde stap wordt de order in productie genomen. Elk product van de Lapjesuil wordt op maat en volledig met de hand gemaakt. Dit kost uiteraard tijd, vandaar dat we bij elk producten een tijdsindicatie van de mogelijke levertijd geven. Mocht deze levertijd afwijken, laten we dit uiteraard tijdig aan je weten.

Tenslotte verzenden wij de order. Voordat we dit doen sturen wij je hiervan via e-mail of per sms bericht. Wij verzenden onze producten met de reguliere post wanneer het om een product gaat dat door de brievenbus pas, anders wordt de order aangetekend verzonden.

Naast de producten die wij via onze website verkopen, is het ook mogelijk om projecten op maat te laten maken. Heb je een leuk idee, maar niet de mogelijkheid of tijd om dit zelf te maken, laat ons dan helpen.

Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, laat het ons dan weten via info@lapjesuil.nl