DennisvandeVen

Dennis van de Ven Autoreconditionering wordt geleid als eenmanszaak.

Dennis van de Ven Autoreconditionering staat garant voor alle behandelingen die uitgevoerd worden en ben in staat om de kwaliteit hoog te houden. Ik richt mezelf volledig op het midden en hoog segment automobielen en oldtimers.

Kwaliteit staat voorop!

Dennis van de Ven heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het reconditioneren van auto’s.

Mijn vakmanschap is in de verre omtrek bekend, zo heb ik zelfs klanten uit België, Duitsland en Frankrijk. Ik bescherm uw auto door regelmatig onderhoud aan het lakwerk en interieur. Ik werk alleen met de beste producten door mezelf geselecteerd en met een unieke techniek die niemand anders is toevertrouwd. Uw auto ondergaat een ware metamorfose, zowel interieur, als exterieur.

Het bedrijf, gelegen op het bedrijventerrein Groot Schooten in Helmond, bestaat officieel sinds januari 1995. Het karakteristieke pand is geheel voorzien van de modernste technieken op auto reconditioneringsgebied.

Uw kostbare bezit staat altijd binnen en is volledig verzekerd wanneer het bij mij in behandeling is gegeven.

Waar de meeste detailers stoppen gaan wij verder. Wij bieden u een totaal pakket aan met tal van mogelijkheden. Wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op of kom een keertje langs voor één persoonlijk advies. Ik sta u graag te woord.