Dierenartsencombinatie ZuidOost Stiphout

Dierenartsencombinatie ZuidOost staat met 28 dierenartsen voor u klaar, dankzij onze persoonlijke aandacht kiest u zelf de dierenarts waaraan u de zorg van uw huisdier toevertrouwd. U kunt bij ons terecht voor gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren. We hebben vestigingen in Deurne, Gemert, Helmond en Laarbeek.

Kliniek
Bij Dierenartsencombinatie ZuidOost kunt u terecht voor alle reguliere dierenarts behandelingen, maar we doen meer. Al onze dierenartsen zijn bekwaam in één of meerdere expertises binnen de diergeneeskunde. Van vaccinatie tot operatie, u kunt altijd rekenen op uitstekende zorg. Wij beschikken over de modernste apparatuur zoals digitale röntgen, een echoapparaat, uitgebreide tandheelkundige apparatuur en een operatiekamer met gasnarcose en bewaking.
Ook laparoscopische chirurgie en orthopedische ingrepen behoren tot de mogelijkheden.

Laboratorium
Voor dierenartsen is laboratorium onderzoek een onmisbare aanvulling van hun werkzaamheden. Wij beschikken dan ook over een modern en goed uitgerust laboratorium met gediplomeerde laboranten. Naast uitgebreid bloed- en urine onderzoek kunt u bij ons terecht voor bacteriologisch onderzoek en gevoeligheidsbepaling, serologie, drinkwateronderzoek en mestonderzoek. Dit geeft ons de mogelijkheid om snel een juiste diagnose te stellen en hierop een behandeling in te zetten.

Openingstijden
Wij hanteren ruime openingstijden. Op werkdagen zijn wij geopend van 8.00 uur tot 18.00/19.00 uur. Ook op zaterdag kunt u altijd terecht met uw huisdier op een van onze praktijklocaties.
Voor vragen, adviezen en het ophalen van voorgeschreven medicatie, voeding en preventieve middelen tegen vlooien, teken en wormen kunt u aan de balie terecht. Behandelingen tijdens het spreekuur vinden uitsluitend op afspraak plaats. Op die manier hoeft u niet lang te wachten en kunnen we alle tijd nemen voor aandacht en zorg voor uw huisdier.