Dream2Dive

Duiken hoeft geen droom te blijven! Dream 2 Dive is een PADI duikschool met opleidingen voor zowel de beginnende als de meer ervaren duiker.
De school wordt gerund door twee PADI Instructeurs, Albert Smallenbroek en Tineke Posno.

Wij werken altijd met kleine groepen en werken per groep meestal met twee instructeurs. Dit staat garant voor een hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht. Privé-les is natuurlijk ook mogelijk. Duiken bij Dream 2 Dive is niet alleen je brevet halen: we leren je duiken !! Naast persoonlijke aandacht kenmerken onze opleidingen zich door maatwerk, flexibiliteit, deskundigheid en veel duikplezier.

De theorielessen worden gegeven op ons adres in Mierlo, of in het zwembad in Eindhoven. De zwembadlessen vinden plaats in het zwembad in Eindhoven, een perfect onderhouden zwembad waar de duikuitrusting voor de zwembadduiken ook aanwezig is. De buitenduiken geven we in een zoetwaterplas in de regio of in Zeeland.

Dream2Dive werkt samen met Brabant Diving (PADI 5 Star Instructor Development Center)  Daarnaast hebben wij altijd de beschikking over goed onderhouden en ruim voldoende materiaal voor de zwembadlessen en buitenwaterduiken.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!