Fietsspeciaalzaak Ad van lieshout

Fietsspeciaalzaak AD VAN LIESHOUT
Vanaf 1928 . . .

’Sanders fietsen’ werd maar liefst door drie generaties Sanders gerund! Steeds op dezelfde plaats aan de Dorpsstraat in Stiphout. Enige jaren geleden is het pand verfraaid met een grote showroom en een compleet uitgeruste werkplaats. Veel klanten uit Stiphout en omstreken hebben hier in de loop der jaren een nieuwe fiets aangeschaft en velen komen nog steeds om hun fiets te laten onderhouden of repareren.

. . . tot nu!

Ambro en zijn vrouw Riek hebben besloten om hun zaak aan Ad van Lieshout over te dragen. Zij willen daarom al hun bestaande klanten heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat zij altijd in hen gesteld hebben! En uiteraard wensen ze Ad van Lieshout álle succes toe bij het voortzetten van de fietsspeciaalzaak.

Voortaan ’Fietsspeciaalzaak Ad van Lieshout’

Ad van Lieshout wil de fietsspeciaalzaak op dezelfde wijze voortzetten als Ambro Sanders het altijd heeft gedaan: met hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke service hoog in het vaandel!

Ad van Lieshout

Ook Ad van Lieshout is, evenals Ambro Sanders, opgegroeid met het fietsenmakervak, want ook de vader van Ad van Lieshout was fietsenmaker. Daarnaast heeft Ad de nodige kennis en ervaring opgedaan op technisch en managementgebied, door zijn werkverleden in de autobranche; destijds begonnen als monteur en zo’n 25 jaar later geëindigd als after sales manager. En vanaf nu dus: het nieuwe gezicht in de fietsspeciaalzaak van Stiphout!

Wij heten u van harte welkom!