Fotodier

Fotodier is de fotoclub in de wijk Dierdonk in Helmond. Onze fotoclub is er voor iedereen die het leuk vind om te fotograferen. Als je net je eerste camera hebt gekocht, of je bent (semi)professioneel fotograaf, iedereen kan en mag lid worden. Fotodier is een gezellige club waar je ook iets kan leren over fotografie. De insteek is om van elkaar te leren om zo beter te worden in fotografie.

Fotodier heeft iedere maand een clubavond en een clubuitje. Tijdens de clubavond, bespreken we elkaars foto’s en soms hebben we een onderwerp van fotografie wat we wat nader toelichten. Alles in een ontspannen, gezellige sfeer eventueel onder het genot van een drankje.

De clubuitjes proberen wij zo divers mogelijk te maken. Zo hebben we onder andere macro/bloemenfotografie gedaan. We zijn naar een oude hoogovenfabriek geweest, waar we legaal konden proeven aan urban exploring. Een andere keer zijn we naar het circuit van Spa-Francorchamps geweest om een autorace te fotograferen. De uitjes zijn de uitgesproken momenten om iets te leren door te doen. Een aanrader voor beginnend fotografen en ook een leuk dagje uit voor gevorderden.