Gezondheidscentrum Brandevoort

Midden in het centrum van de wijk Brandevoort in Hel­mond ligt het moderne Gezondheidscentrum Brandevoort.
Gezondheidscentrum Brandevoort maakt deel uit van het wooncomplex Palladium. In dit complex vindt u het gezondheidscentrum aan de voorzijde op de begane grond en op de eerste verdieping.

Op de begane grond direct naast de centrale hal bevindt zich de apotheek. Naar achteren gelegen bevinden zich het kruiswerk, consultatiebureau, diëtiek van de zorgboog, de kinderfysiotherapie en het virtueel kantoor van de Rabobank.

Eerste verdieping

Via de trap of lift in de centrale hal gaat u naar de eerste verdieping waar de volgende zorgverleners werkzaam zijn: huisartsen, verloskundigen, maatschappelijk werk, eerstelijnspsychologen,haptotherapeuten, podotherapeuten, fysiotherapeuten, orthopedagoge en logopediste.

In het centrum zijn bovenstaande (para)medische voorzieningen samengebracht.
Zij werken samen in clusters. Deze constructie biedt zowel u als patiënt als de zorgverleners de nodige voordelen. Zo hoeft u niet meer naar verschillende locaties en zijn de lijnen tussen de diverse disciplines kort. Bovendien worden gezondheidsklachten door de verschillende deskundigen gezamenlijk aangepakt. Bij de dertien disciplines uit de eerstelijnszorg kunt u terecht voor allerlei vragen en voor vele vormen van ondersteuning. Of het nu kinderen of volwassenen zijn: iedereen is welkom in Gezondheidscentrum Brandevoort!