Hollandia Media Groep

Welkom bij Hollandia Media Groep

Hollandia Media Groep is een nieuwe speler in de markt, maar één met veel ervaring. Ervaring die is opgedaan in de wereld van evenementen, promotie en labels. Deze ervaring is aanwezig bij alle personen die binnen de Hollandia Media Groep werken. Ieder heeft zijn eigen specialiteit.

Omdat we meer wilden dan alleen maar een labeldeal sluiten is Hollandia Media Groep ontstaan. Natuurlijk kan het nog steeds om alleen die labeldeal af te sluiten. Er zijn ook mogelijkheden waarbij wij de artiest op allerhande manieren bijstaan.

Zoals gewend van Maria van de Water, besteedt zij veel tijd en aandacht aan de artiest. Doordat zij één of meerdere optredens bijwoont, kan zij zich voorstellen wat bij de artiest past. Wij bieden artiesten de juiste basis om hun muzikale carrière verder uit te bouwen. Via een groot eigen netwerk zijn wij in staat de artiest te helpen. Hollandia Media Groep kan je de weg naar succes niet garanderen, maar je wel helpen de weg er naartoe makkelijker te maken. Zoals je zult begrijpen is daar ook heel veel inzet van de artiest bij nodig.

Muziek geven wij zowel fysiek als digitaal uit. De nieuwe uitgaven worden door een gezamenlijk gekozen plugger intensief en uitgebreid geplugd bij honderden radiostations- en programmamakers.

Natuurlijk worden al onze uitgaven ook digitaal aangeboden aan streamingplatforms zoals Spotify, Ziggo, Deezer en downloadplatforms zoals iTunes, Radio538, Downloadmusic, Zazell, Media Markt, TV Oranje, Vodafone en vele anderen.

Voor het ontwerpen van de hoezen werken wij samen met verschillende professionele ontwerpers. Uiteraard zorgen wij dat er een barcode op uw cd komt. Daarnaast regelen wij alles met betrekking tot Stemra.

Graag ontvangen we je op ons kantoor in Helmond om eens te kijken of we een succesvolle samenwerking kunnen aangaan.