JVDI De Fysioclub Helmond

Fysiotherapie Helmond

In Helmond vind je twee locaties van De Fysioclub. Een van de vestigingen van JVDI de Fysioclub is de locatie op sportpark de Braak. De therapeuten maken hier gebruik van de faciliteiten die het park te bieden heeft en kunnen daardoor alle zorg bieden die je nodig hebt. De locatie heeft voldoende parkeergelegenheid.

De andere locatie van JVDI de Fysioclub in Helmond is de locatie op de Kromme Steenweg 25. Deze locatie biedt verschillende specialisaties en mogelijkheden zoals orthopedische revalidatie, kinderfysiotherapie, kaakfysiotherapie, fysiotherapie voor ouderen, bekkenfysiotherapie, handtherapie, sportfysiotherapie, oefentherapie Cesar en ook reduliere fysiotherapie.

Tevens kan hier worden getraind in kleine groepen in de fitnesszaal. Ben je op zoek naar fysiotherapie in Helmond? Neem dan snel contact op.

Contact Fysioclub Helmond

Je vindt onze locaties voor fysiotherapie in Helmond aan de Kromme Steenweg en op sportpark de Braak. Wil je graag een afspraak maken met een van onze professionals? Bel dan 085 782 16 16 of stuur een e-mail naar secretariaat.jvdi@fysioclub.nl.

Gezonde voeding en voldoende bewegen, dat is waar wij bij De Fysioclub naar streven. Op een inspirerende en efficiënte manier hopen wij zoveel mogelijk mensen letterlijk te bewegen en in beweging te houden.

De Fysioclub Sportpark de Braak

Sportpark de Braak 75703 DX Helmond

Fysiotherapie Helmond – De Fysioclub Kromme Steenweg

Kromme Steenweg 255707 CA Helmond