Kapsalon Haar door Saskia

Over Saskia

Behalve diverse kappersdiploma’s en specialisaties, heb ik met goed resultaat onderstaande studies doorlopen die net een stukje verder gaan. Dit om meer te begrijpen van het menselijk lichaam; “hoofdhuidproblemen kunnen bijvoorbeeld het gevolg zijn van o.a. een darmstoornis!”

– Dermaconsulent (medische HBO opleiding),  in 2011 geslaagd voor alle modules en een uitmuntend werkstuk over Eczeem.

De dermaconsulent houdt zich bezig met onderzoek naar de oorzaak en aanpak van haarproblemen, waaronder alopecia, haaruitval, dunner wordend haar, afwijkende haargroei en vormen van vergroeiingen in het haar. Ook beheers ik een behandelmethode om de gevolgen van huidproblemen, zoals psoriasis en soborroïs eczeem, te verminderen en draaglijker te maken. Met regelmaat volg ik trainingen bij een dermatoloog om up to date te blijven.

– Microscopie, van toepassing  bij een haarwortelonderzoek.

– Ontzuring van de hoofdhuid en het lichaam.

– Medische Basiskennis; onlangs geslaagd.

Door het bijwonen van diverse trainingen en shows in binnen- en buitenland, blijf ik up to date in het kappersvak. Maar ook op het gebied van haarwerken volg ik regelmatig bijscholingen en trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

De afgelopen jaren is mijn kennis en ervaring in het aanmeten van haarwerken enorm gegroeid.

“Wat voor mij voorop staat en wat ik erg belangrijk vind, is het op een persoonlijke en eerlijke manier begeleiden van u als persoon; het gaat me niet alleen om het haarwerk!”