Kiekepiep

Hallo! Ik ben Joyce en ik ben de oprichtster van Kiekepiep. Tijdens de zwangerschap van mijn zoontje Julian in 2013 ging ik op zoek naar unieke baby- en kinderaccessoires maar ik vond eigenlijk niet veel naar mijn smaak. Ik ben gek op vilt en kleur dus maakte ik zelf de mooiste wagenspanner die ik ooit had gezien. Op straat, op het kinderdagverblijf en in de supermarkt trok de wagenspanner meer aandacht dan mijn pasgeboren zoontje! Zo is mijn passie voor het maken van vilten kinderaccessoires ontstaan. Toen ik op zoek ging naar mooie kwaliteit vilt ontdekte ik viltballetjes. Ik bestelde 10 balletjes en had toen nog geen idee wat ik ermee ging doen. Maar wat vond ik ze leuk en kleurrijk toen ik ze binnenkreeg!

In juni 2014 heb ik Kiekepiep opgericht en inmiddels maak ik wagenspanners, speenkoorden, mobielen, muziekdoosjes, naamletters, slingers en onderzetters van vilt en/of viltballetjes. Ik vind het fantastisch om nieuwe accessoires te ontwerpen. Het leukste vind ik het om dat samen met een klant te doen. Het pinguin muziekdoosje is daar een mooi voorbeeld van. Heerlijk om na dagen fröbelen en na vele omwegen uiteindelijk een mooi resultaat in handen te hebben en anderen weer blij te kunnen maken. Ik ben inmiddels fulltime bezig met Kiekepiep en geniet ondertussen volop van mijn zoontje.

Een paar keer per jaar gaan we op vakantie en ook dan ben ik met Kiekepiep bezig. Ik struin marktjes op Ibiza, kleine winkeltjes in Marbella, grote hobby shops in Florida, maar ook het internet wereldwijd af om aparte accessoires voor de webshop te vinden. Als ik verliefd word op een accessoire dan koop ik het niet alleen voor mezelf maar maak ik er ook andere mensen blij mee via mijn webshop. Regelmatig komen er dus nieuwe accessoires op de de webshop. Like Kiekepiep op facebook en je ziet alle nieuwe accessoires voorbij komen. Veel plezier met winkelen!