La Feuillette Schoonheidssalon

Schoonheidssalon La Feuillette heeft 28 jaar ervaring op het gebied van huidverbetering.

La Feuillette biedt u een breed pallet aan producten en behandelingen. Voor een persoonlijk advies nemen we graag de tijd. Wij werken met de exclusieve merken Clarins, Valmont en Sensai. Huid strelende producten en ontspannende massages waarna u zich als herboren voelt. Gaat u voor ZO Skin Health of Obagi Medical van dr. Obagi, een doorbraak in huidverbetering. Het best haalbare resultaat op het gebied van anti-aging. Of bent u benieuwd hoe Botox vermoeidheid in uw gezicht kan weghalen. Informeer naar de behandelingen van Derma Clinic.
Heeft u problemen met een onzuivere huid of vervelende haargroei?

Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van acne met de beste medische producten. Verfijnen van uw poriën is mogelijk met microdermabrasie.

We informeren u graag over definitief ontharen met de Ellipse IPL of de nieuwste methode met ultrasone geluidsenergie voor witte en blonde haartjes. Ook pigment en bloedvaatjes behandelen we met IPL.
Op het gebied van permanente make-up voor wenkbrauwen, eyeliner en lipcontour hebben we een ruime ervaring. Precies zoals u het bedoelt. Kennis maken met bruin zonder zon? We informeren u graag over suntan.