Liesbeth Ploeg Verliesbegeleiding

Welkom bij verliesadvies.nl van Liesbeth Ploeg, rouw- en verliesbegeleiding in Helmond.

Ik weet natuurlijk niet waarom je hier terecht bent gekomen. Misschien uit nieuwsgierigheid. Of misschien heb je iemand of iets dierbaars verloren en ben je op zoek naar antwoorden. Velen van ons vinden het bijna vanzelfsprekend om na verloop van tijd niet meer over ons verlies, gemis of verdriet te praten. De mensen om ons heen vragen er eigenlijk al snel niet of nauwelijks meer naar. Voor hen lijkt jouw leven weer normaal te zijn. Een snel herstel oogst vaak ook veel bewondering: “wat ben je sterk!”, krijg je dan te horen. Maar zelf heb je dat gevoel wellicht niet… Het verdriet en gemis lijkt in de loop van de tijd alleen maar intenser te worden. Je vraagt je misschien wel af of er iets met je mis is: had de pijn nu toch niet allang voorbij moeten zijn? Of je merkt dat je het verdriet uit de weg gaat, om het maar niet te hoeven voelen.

Als rouw- en verliesbegeleider kan ik je helpen om meer inzicht te krijgen in wat verlies met je doet, ook na lange tijd.

Graag nodig ik je uit om verder te kijken op de website van Liesbeth Ploeg Verliesbegeleiding en contact op te nemen als je vragen hebt of een afspraak wil maken.