Een pand laten ontwerpen: een ideale gelegenheid om de identiteit van u of uw onderneming te onderstrepen. LXARCHITECTEN helpt u deze kans ten volle te benutten.

 

Een gebouw is nooit zomaar een gebouw: bij elke opdracht zoeken de architecten naar de essentie. Daarbij wordt verder gekeken dan enkel naar het programma van eisen. De functie van het gebouw, de gewenste uitstraling en de juiste inpassing in de omgeving leiden tot een synthese. Met als resultaat: het enig juiste ontwerp binnen de gegeven context.

Bij LXARCHITECTEN vindt u het beste van twee werelden. De alertheid en de flexibiliteit van een klein architectenbureau en de capaciteit van een groot bureau. Uw opdracht wordt vanaf het eerste gesprek tot en met de afronding begeleid door de architecten zelf. Of het nu om kleine of grote projecten gaat, om ontwerpen voor meubels, gebouwen of stedenbouwkundige plannen; LXARCHITECTEN kan vrijwel alle opdrachten op elk schaalniveau aan. Op zakelijk gebied, zoals bedrijfshuisvesting, horeca, winkels en winkelcentra, maar ook in andere sectoren zoals: scholen, gezondheidscentra, verzorgingstehuizen en woningbouw, heeft het bureau ervaring. Ervaring om trots op te zijn.

Een gebouw dat door LXARCHITECTEN ontworpen is, verdient zichzelf terug. Zo’n gebouw is namelijk nooit modieus en tijdgebonden: trends worden tot een minimum beperkt. Het heeft daarentegen een stijl die blijft. Niet voor niets worden ontwerpen van LXARCHITECTEN regelmatig bekroond. Bovendien blijven de gebouwen van dit architectenbureau, ook nadat u er jaren plezier van heeft gehad, waardevaste verkoopobjecten. Dus: heeft u bouwplannen? LXARCHITECTEN schetst voor u de contouren van een succesvolle toekomst.