Manders Totaal

Manders Totaal levert onderhoud met gevoel voor kwailiteit en duurzaamheid. Schilderen, isoleren, renoveren en geluidsanering.

Missie

Manders Totaal bestaat sinds 1932 en is van oudsher één van de grootste schildersbedrijven in de regio. Een echte Helmondse organisatie die sinds midden jaren ’70 veel meer doet dan schilderen alleen: we zijn een deskundig onderhoudsbedrijf geworden met veel bouwkundige disciplines. Sterk in het mooi maken van gebouwen: we vinden het geweldig om u trots te laten zijn op uw pand. En daar zijn wij dan ook weer trots op. Manders Totaal: da’s mooi gemaakt!

Wat wij belangrijk vinden
Manders Totaal is eerlijk, transparant, vakbekwaam en recht door zee. Een solide bedrijf, dus. Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel. We staan voor goed werk, zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Manders Totaal is betrokken. Hoe kan het beter? Kies voor de zekerheid van echt vakmanschap, gecombineerd met gedegen nazorg.

Manders Totaal is vriendelijk en fatsoenlijk. U wilt namelijk alleen nette, integere mensen over de vloer. Plezierige, harde werkers. Onze vakmensen zorgen ervoor dat u weer trots kunt zijn op uw woning of bedrijfspand.

Onze prijzen zijn scherp en eerlijk, onze uitvoering snel en deskundig. Vakmanschap door mensen die u nog trotser willen maken op uw pand: onze mensen zijn pas tevreden als u tevreden bent. Als u kunt zeggen: “Da’s mooi gemaakt!”