Marein Organizing

Een professional organizer helpt mensen bij het orde op zaken stellen. Dit kan zowel voor particulieren als voor bedrijven. Marein Organizing werkt voornamelijk voor particulieren en kleine bedrijven.

Professional organizers kunnen in verschillende situaties worden ingeschakeld. Denk hierbij aan tweeverdieners met tijdgebrek, mensen die geen overzicht meer hebben over hun financiën, iemand met een burn-out die het overzicht kwijt is, mensen met ADHD die moeite hebben met structuur aanbrengen in de huishouding, ouderen die van groot naar klein verhuizen en afscheid moeten nemen van een aantal dierbare spullen. Zo zijn er nog vele voorbeelden te noemen van situaties waarin een organizer kan helpen.

De taken van een professional organizer zijn onder andere het leveren van advies, zelf mee aanpakken, helpen met het maken van keuzes en met u meedenken. Het uiteindelijk doel is ervoor te zorgen dat u weer overzicht hebt over uw huishouden en administratie en weer grip krijgt op uw leven. Een professional organizer kan u helpen met het structureren van de huishouding, het ordenen van de administratie, de financiën op orde brengen en zo verder. Uiteraard afhankelijk van uw hulpvraag.

Mijn manier van werken als professional organizer is altijd met u samen. Ik beslis dus niet welke spullen er weg gaan, waar u uw geld aan moet uitgeven of hoe u moet leven. De beslissing ligt altijd bij u. Door de aard van mijn werk is het onvermijdelijk dat ik veel privé zaken zie. Uw privacy is gewaarborgd door het feit dat ik alles wat wordt besproken als vertrouwelijk behandel.