Over ons

Marschee B.V. te Helmond is een totaalleverancier voor de horecaondernemer in het midden en kleinbedrijf. Wij leveren food- en non-food producten met geconditioneerde vrachtwagens in Brabant en Limburg aan cafetaria, snackbar, eetcafé, café, restaurant, catering en sport- en bedrijfskantines.

Marschee B.V. is aangesloten bij de landelijk opererende STER in-en verkooporganisatie met een eigen huismerk “Subliem”. Alle “Subliem” producten worden geproduceerd door gerenommeerde fabrikanten welke aan alle kwaliteitseisen zoals ISO en HACCP voldoen. Het complete “Subliem” pakket wordt tegen zeer concurrerende prijzen aangeboden. Ook geven wij twaalf keer per jaar een “Subliem” folder uit met zeer scherpe aanbiedingen.

Marschee B.V. heeft tevens een eigen huismerk ”Variant”. Onder dit Variant label brengen wij op basis van alle topmerken onder andere: frituurvet vast en vloeibaar, fritessaus 25% en 35%, frikandellen 85 gram en 100 gram, schnitzels 200 gram, en kipnuggets 2 kg. Wij leveren deze producten altijd voor zeer lage prijzen ten opzichte van het A merk.

Marschee B.V. is niet alleen leverancier maar ook een zakenpartner waar klanttevredenheid en service hoog in het vaandel staan. Door onze meer dan twintig jaar ervaring staan wij niet alleen open voor nieuwe ideeën, doch zijn wij als geen ander in staat u te adviseren bij een juiste assortiment keuze.

Marschee B.V. is dan ook met recht een actief meedenkende partner als het gaat over nieuwe verkoopconcepten. Door onze compacte organisatie kunnen wij als geen ander inspelen op de specifieke wensen van onze klanten en veranderende marktsituaties. Snelle levertijden en persoonlijk contact
maken Marschee B.V. de ideale partner voor de totale out of home markt.