Optie 1

Optie1 is een onafhankelijke, landelijke retailketen van telecomexperts. Wij zijn dé specialist om de hoek, voor iedereen. Optie1 onderscheidt zich door deskundig advies en perfecte service voor, tijdens en na de koop. Daardoor zijn wij nu de snelst groeiende telecomretailer van Nederland. Met ruim 50 winkels zitten wij altijd bij u in de buurt. Ook dit jaar openen wij weer nieuwe winkels!

Optie1 werkt vanuit een heel duidelijke visie. Onafhankelijke service en persoonlijk advies staan hierin voorop. Daarbij is Optie1 de lokale specialist. Je vindt ons voornamelijk in wat kleinere gemeenten, omdat we graag dicht bij onze klanten staan. Lokaal ondernemerschap, met oog voor onze omgeving, dat is waar Optie1 voor staat.
Niet voor niets hebben de meeste Optie1 ondernemers al vele jaren ervaring. De vertrouwensband met klanten speelt daarbij een heel grote rol. Zonder te twijfelen moeten onze klanten weten dat ze bij ons altijd aan het juiste adres zijn op het gebied van telecom. En daar werken we elke dag met heel veel plezier aan!