RETAM service groep

De RETAM service groep is actief met drie bedrijfsactiviteiten.

Hierbij is ten alle tijden ons speerpunt een snelle en kwalitatief goede servicedienst. We willen met onze vakkennis en service onze klanten ontzorgen.

RETAM staat voor Roosenhart Elektro Technisch Advies en Management. De belangrijkste speerpunten van RETAM zijn een persoonlijke benadering, een hoge servicegraad en flexibiliteit. RETAM is in 2006 opgericht door Guido Roosenhart, en nog steeds een groeiende organisatie.

Met RETAM elektrotechniek verzorgen we alle voorkomende elektrotechnische en besturingstechnische installaties. We komen zowel bij particuliere als bij zakelijke en industriële klanten over de vloer.

RETAM slagboomservice is een totaalpartner voor verkeerstechnische systemen. Van toegangscontrole en slagboom installaties tot stadsafsluitingen en verkeerslichtregelingen. Doordat we merk onafhankelijk zijn, voorzien we alle fabricaten en systemen van service en onderhoud.

RETAM parking products biedt binnenkort een eigen webshop met alle producten die in een parkeeromgeving nodig zijn. Van slagboomonderdelen tot een eigen huislijn van LED panelen en LED verkeerslichten. Uiteraard kunnen we u passend informeren over het inrichten van uw parkeeromgeving.