Palingkwekerij en Palingrokerij Rijpelaal

Palingkopen.nl is een onderdeel van Palingkwekerij en Palingrokerij Rijpelaal. Johan Meulendijks en zoon Paul zijn al ruim 25 jaar ervaren in het kweken, verwerken en roken van hun paling.

In de ambachtelijke rokerij zorgt familie Meulendijks ervoor dat de paling op nauwkeurige wijze op beukenhout wordt gerookt, waarbij een heerlijke rooksmaak de paling van zijn authentieke smaak en geur voorziet. In de fileerderij maakt Rijpelaal nog geheel met de hand alle palingfilet ambachtelijk klaar zodat ook dit product aan alle HACCP-kwaliteitseisen voldoet.

Tot hun klantenkring mag Rijpelaal diverse restaurants en visgroothandels rekenen. Natuurlijk is er ook een grote groep paticulieren die regelmatig de winkel en het terras bezoekt. Deze winkel is voor iedereen toegankelijk! De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. En in de zomermaanden van 1 april tot en met 30 september ook op zondags van 10.00 tot 16.00 uur.

Omdat Rijpelaal haar vis zelf opkweekt en verwerkt staat zij garant voor een kwalitatief hoogwaardig product van begin tot eind! U kunt zeggen dat zij de goede smaak van lekkere paling verstaat!