Rijschool Boetzkes

Door Ervaring De Beste Rijschool

Rijschool Boetzkes is een verkeersschool met meer dan 60 jaar ervaring in het lesgeven van theorie- en praktijklessen voor je rijbewijs. Wij geven niet alleen les aan de beginnende bestuurder, ook mensen die lang niet gereden hebben of onzeker zijn in het verkeer kunnen rijlessen bij ons nemen. In het verleden hebben we zelfs rijinstructeurs opgeleid.

Al deze ervaring zorgt ervoor dat jij snel en effectief je rijbewijs zal halen. Er is niets wat wij nog niet eerder hebben gezien of meegemaakt.

Thuis opgehaald voor rijlessen

Voor de rijlessen komen wij je thuis ophalen en wordt je ook weer afgezet. Je hebt steeds dezelfde instructeur en de rijlessen worden op een vriendelijke manier, zonder mopperen gegeven. Tijdens de autorijlessen rijdt je in een Opel Astra, wat een zeer makkelijke auto is om te leren autorijden.

Wij staan voor een No-Nonsens aanpak met duidelijkheid in prijzen en streven altijd samen met jou om je rijbewijs zo snel mogelijk te behalen.

Je wordt door ons thuis opgehaald in een wijde omgeving van Helmond. Staat jouw woonplaats er nog niet bij neem dan contact op voor zekerheid.

Vraag vandaag nog jouw eerste rijles aan bij Rijschool Boetzkes!