Robin Hood spellenverhuur

Welkom bij Robin Hood Spellenverhuur

Een flexibel bedrijfje dat al jaren haar pijlen op de verhuur van diverse spellen heeft gericht, voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Natuurlijk hebben wij voor kinderen vele mogelijkheden, maar bieden wij ook spelmateriaal aan, waarvan de volwassen medemens volop kan genieten.

Het assortiment aan spellen die wij hier op onze site willen laten zien, is zeer divers. De huurprijzen die wij hanteren zijn behoorlijk scherp. Daarom weten wij bijna zeker dat u versteld zult staan van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Mocht u desondanks iets zoeken dat wij momenteel nog niet in ons assortiment hebben, willen wij u toch als de mogelijkheid daar is, graag helpen.

Tevens zal het assortiment met enige regelmaat worden aangevuld met nog meer spelmateriaal, daarom bezoek regelmatig onze site om op de hoogte te blijven. Natuurlijk willen wij dolgraag u kinderfeest, familiefeest, comunniefeest, buurtfeest, bedrijfsfeest, schoolfeest, bruiloft, jubileum, straatspeeldag, zeskamp, of jaarmarkt met onze spellen of attracties voorzien.

Ja u leest het goed, wij richten onze pijlen ook op de verhuur van attracties waaronder luchtkussens, en voor de lekker trek hebben wij ook suikerspin en een popcornmachine.

Als u denkt na het zien van onze site, ik wil nog wat meer informatie, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.
Wij doen er alles aan om het u als klant naar de zin te maken.

Niet voor niets is

ROBIN HOOD SPELLENVERHUUR
ALTIJD EEN SCHOT IN DE ROOS