Schijvens Mode

Schijvens mode is al een halve eeuw niet meer weg te denken uit het oosten van Brabant. De eerste winkel werd in 1965 geopend in Best, vandaag de dag kan Schijvens mode haar passion for fashion uitdragen in maar liefst veertien filialen en in de geheel nieuwe webshop. Doordat wij al 50 jaar ervaring hebben in het vak, weten wij precies hoe wij in moeten spelen op de wensen van de klant. De mening en het gevoel van de klant staan voorop.

Onze collectie bestaat uit kleurrijke, betaalbare en jonge damesmode. Deze collectie wordt drie keer per week aangevuld met de nieuwste modetrends en musthaves. Schijvens mode is een multibrand formule en heeft daarmee het geluk dat het over meerdere merken beschikt. Wij geloven dat, wanneer je verschillende merken in je portfolio hebt, het juist de kunst is deze samen te combineren in één collectie. Aangevuld en afgestemd met onze accessoires, tassen en schoenen maakt dit het totaalplaatje compleet.

We streven ernaar dat onze volledig afgestemde, kleurrijke collectie in de winkel goed tot zijn recht komt. Dit creëren we door middel van ons nieuwe concept: een licht, speels en modern interieur. Een bezoekje aan een van onze vestigingen wordt hierdoor een heuse beleving.

Wij willen deze beleving verder uitdragen door onze 100% service:

– een enthousiaste welkomstgroet
– vrijblijvend, vriendelijk en eerlijk advies
– mogelijkheid tot vermaken van kleding
– echte Nederlandse pasvorm
– niet goed? geld terug!

Ons gezellige en kundige verkoopteam helpt je graag al dit moois te combineren. De ervaren en professionele Brabantse mode-adviseuses hebben nog oprechte aandacht voor u als mens en klant. Met een compleet nieuwe outfit de deur uit gaan is daarom eenvoudig, ongeacht je leeftijd.