Scouting Brandevoort

Scouting Brandevoort staat midden in de wijk. Scouting Brandevoort onderschrijft de waarden van Scouting: samenwerken, samenleven, verantwoordelijkheid nemen en openstaan voor andere ideeën.

De groep is er voor kinderen, jongeren en volwassenen uit Brandevoort en omgeving die samen willen spelen en samen willen werken. Kinderen en volwassenen die elkaar opzoeken om leuke dingen te ondernemen. Kinderen die willen ravotten, jongeren die actief bezig willen zijn. Mensen met voorliefde en respect voor natuur en milieu, die samen met kinderen en jongeren hiervan willen genieten en leren.

In en rondom een prachtige blokhut gonst het van de activiteiten. We delen graag onze passie en enthousiasme met je, echter er zijn wachtlijsten voor alle speltakken …. helaas. Maar vul het inschrijfformulier gerust in, misschien valt de wachttijd mee!

Voor leiding is natuurlijk geen wachtlijst; we komen graag in contact met jongvolwassenen of vaders/moeders die het leuk zouden vinden om leiding te komen geven of een andere taak zouden willen vervullen.