't Taertenhuys

Welkom, ‘t Taertenhuys maakt feesttaarten en cup cakes voor iedere gelegenheid.

Verder kunt u bij ons terecht voor workshops om zelf te leren taarten en cup cakes te vullen, bekleden en versieren. Ook verzorgen wij kinderfeestjes bij ons of bij u thuis en verder kunt u bij ons ook terecht voor eetbare (kinder)traktaties zoals cup cakes, brownies, cake pops, whoopie pies koekjes en lollie-koekjes.

Voor een kinderfeestje bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn namelijk van mening dat een kinderfeest een hele bijzondere activiteit voor uw kind is en echt een FEESTJE moet zijn. Wij besteden daarom extra aandacht aan de details van het feestje van uw zoon of dochter. Wij versieren de stoel voor de jarige, voor iedereen liggen er vrolijke schorten en een bakkersmuts klaar. Tussendoor is er tijd voor drinken en iets lekkers en alle creaties gaan in een mooie doos mee naar huis.

Onze workshops worden gegeven bij ‘t TaertenHuys of op een locatie van uw keuze. Minimaal dienen er 4 deelnemers te zijn, maximaal 8 deelnemers.

Als u bij ons uw workshop volgt, ontvangen we u met een kopje koffie of thee en iets lekkers. Tussendoor hebben we ook nog een pauze met een consumptie. Aan het einde van de workshop gaat het eindresultaat in een taartdoos mee naar huis. U zult uw familieleden verrassen met uw creaties.

Bent u met een groep van minimaal twee personen dan kunnen wij een workshop op maat leveren. In overleg met u bepalen wij een datum en een thema. Denk bijvoorbeeld ook aan baby shower, vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje.

We bieden de volgende workshops aan:

– Basistaart decoreren

– Maak eens een Taart voor……. (privé workshop)

– Quality Time Workshop (voor ouder en kind)

– Cup cakes decoreren

– Korsettaart (b.v. voor vrijgezellenfeest)

– TaertenHuys Kids Academy, zes workshops voor kinderen vanaf 9 jaar