Tandartspraktijk R.J. van Hagen

De doelstelling van Tandartspraktijk R.J. van Hagen is om het gebit van onze patiënten blijvend mooi, schoon, fris, gezond en verzorgd te houden. Dit wordt bereikt door kwalitatief zeer hoogstaande tandheelkundige diensten te leveren in een veilige omgeving.

Het kennisniveau van het tandheelkundig team wordt op peil gehouden door het deelnemen aan cursussen en het volgen van bij- en nascholing. Er wordt gewerkt met moderne apparatuur en goede materialen en bewezen technieken. De apparatuur wordt volgens voorschriften regelmatig gekeurd en onderhouden. Er wordt gewerkt volgens de nieuwste richtlijnen Wet Infectie Preventie voor Mondzorgpraktijken.

De tandartspraktijk is in het verleden gecertificeerd volgens ISO-9001 normen.

Tandarts R.J. van Hagen is lid van het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) en staat ingeschreven in het BIG-register (BIG-registratie: 09027745302).

In november 2016 heeft Tandartspraktijk R.J. van Hagen deelgenomen aan praktijkvisitatie volgens de daarbij geldende criteria van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde.

Uw gebit is hier in goede handen !