The Lean Mentor

Wil jij de zorg verbeteren?

In het huidige zorgsysteem kom je de nodige obstakels tegen die het moeilijk zo niet onmogelijk maken om dit te realiseren. Als jij de zorg wilt verbeteren, begin dan bij de bron. Bij jezelf. Begin met de vraag hoe jij met deze obstakels omgaat. En leer hoe je bepaalde gewoontes die jou hinderen zélf kunt veranderen. Met dat inzicht en die ervaring kun je ook collega’s helpen en zo samen diverse situaties verbeteren. Niet voor even maar voor altijd; continu verbeteren dus.

Door jezelf te ontwikkelen en vooral je leiderschapsvaardigheden aan te scherpen. Begin klein, met je eigen werk te verbeteren en leer hiervan. Pak steeds grotere problemen aan en betrek je collega’s een voor een bij je ideeën. Zorg dat je hulp krijgt van een coach (niet van een expert) of beter nog van een mentor. Iemand met veel ervaring met het beter maken van processen en het hierbij benodigde leiderschap. Iemand die tot doel heeft je aan het denken te zetten en vooral jouw leerproces begeleidt. Iemand die meer vragen stelt, dan antwoorden geeft.

Hoe helpt Arnout Orelio je hierbij?

Arnout is lean coach en mentor. Hij leert je zelfstandig je problemen op een duurzame manier op te lossen. Hij richt je verbeterproces op problemen die een optimale zorg voor patiënten en cliënten in de weg staan. Hij reikt je effectieve leiderschapsvaardigheden aan. Ook leert hij je hoe je hierin je collega’s het beste kunt betrekken, zodat jullie samen continu kunnen werken aan de juiste zorg, op het juiste moment, op de best mogelijke manier: ‘veilig en met compassie, zonder verspilling of gedoe’.

Arnout leert je om:

  • Te investeren in je eigen gedrag en je leiderschap te ontwikkelen
  • Verspilling te herkennen
  • In te zien waar verbetering mogelijk is
  • Problemen op te lossen aan de bron
  • Collega’s te betrekken en te coachen
  • 50 – 90% verbetering te realiseren!

Meer weten?

Lees dan de gratis blogs. Of neem contact op met Arnout voor een vrijblijvende afspraak.