Thuis bij Annemieke

Ik ben Annemieke, enthousiast, betrokken en beweeglijk. Ik heb bij Thuis bij Annemieke mijn eigen praktijk en ben daar wat blij mee.
Wat mij vooral raakt, is dat onze wereld zo druk is. Ik zie mensen worstelen en in de stroom van het leven meegaan en niet toekomen aan hetgeen ze echt graag willen. Dit raakt me omdat ik hier zo veel in herken.

In combinatie met muziek, dans, de natuur en mijn dagelijks werk kan ik mezelf goed verstaan, voel ik me vrij en kan ik mezelf zijn.

Wat ik eenieder toe wens:

Leven is bewegen,
in wat voor richting dan ook,
Alleen diegene die niet beweegt,
komt niet aan.
(Samuel L. Lewis)

Ook jij doet ertoe

Kom ga je mee? Vertel.
Wat bied ik?
Ik luister, ik hoor graag je verhaal. Samen gaan we dan op zoek naar de mogelijkheden zodat je weer nieuwe inzichten krijgt om verder te gaan. Tijdens deze sessies maak ik gebruik van mijn intuìtie en zoeken we samen naar de helende weg.

Alles begint met een beslissing

Als je besluit te gaan werken aan jezelf, dan kom je jezelf tegen. Dat kan erg confronterend zijn. Dat was het in ieder geval wel voor mij.
Bereidheid om aan jezelf te werken is belangrijk.

De weg naar jouw geluk is niet gemakkelijk. Het vergt lef en doorzettingsvermogen. Het kan pijnlijk zijn maar het resultaat is groot. De inzichten die je krijgt zorgen ervoor dat jij in beweging komt. Jij gaat stappen maken die volledig passen bij jou. Blokkades zullen langzaam verdwijnen en je zit veel beter in je vel. Je zult voelen dat jij de kracht hebt om je eigen beslissingen te nemen.

De beste versie van jezelf

Bij Thuis bij Annemieke wil ik jou begeleiden om de beste versie van jezelf te zijn!

Dit doe ik vooral met mijn sterk ontwikkelde intuïtie en de lessen die ik heb geleerd in combinatie met mijn levenservaring. Niets is raar voor mij. Ik sta open voor alle verhalen.

Ik nodig je van harte uit.

Annemieke Thoonen
info@annemiekethoonen.nl
06 – 46 31 57 18