Uniek Sporthorses

Uniek Sporthorses: het adres voor talentvolle springpaarden!

Op ons modern bedrijf worden paarden met veel aandacht voor ontspanning en afwisseling, op een paardvriendelijke manier klaargemaakt voor de zwaardere klasse. Zo gingen al verschillende paarden van ons bedrijf naar topruiters en topstallen.

Uniek sporthorses, nostalgie in de familie.

Opa van de Pasch had een autorijschool, genaamd Autorijschool Uniek.

Opa was heel begaan met de paarden, hij ging samen met mijn andere opa mee op concours met mijn ouders en later ook met mij en mijn zusje. Over de naam van onze stal hebben we dus niet lang na hoeven denken.. Uniek Sporthorses

Als ponyruiter was ik al heel fanatiek. Vanaf mijn 7e ging ik op concours. Al snel genoeg kreeg ik pony’s van eigenaren op stal, om wat bij te werken, aan te rijden en eventueel te verkopen. Ook heb ik de kans gehad om enkele ponyhengsten te rijden en voor te stellen op keuringen, een mooie ervaring. Mijn droom was altijd al om in de paarden mijn werk te zoeken, mijn ouders hadden eigenlijk liever gehad dat ik eerst was gaan studeren, maar ik kon niet echt een passende opleiding vinden. Dus ben ik na de HAVO eerst op een soort stage geweest bij Henk Nooren, hier heb ik enorm veel ervaring opgedaan op alle fronten van de ‘paardenwereld’ van voeren tot groomen en van gezondheid tot rijden. Toen heb ik als ruiter gewerkt bij diverse stallen en daarna zijn we bij ‘ons thuis’ voor onszelf begonnen en Uniek Sporthorses  is ontstaan. Paarden worden bij ons getraind, op wedstrijden uitgebracht en eventueel verkocht. Wij werken er hard aan om ons paardvriendelijke bedrijf tot een groot succes te maken!

Lisanne vd Pasch