Van Heugen CV techniek en sanitair

AL JAREN LANG EEN TROTS FAMILIE BEDRIJF

Ons familie bedrijf werd opgericht in 1982 door Jos van Heugten en heeft in de loop der jaren de nodige kennis, ervaring en expertise verworven. In 2002 is zijn zoon Rudi van Heugten in dienst gekomen, en in 2005 is hij mede-eigenaar geworden, hij is van allround service monteur gegroeid tot veelzijdige vennoot. In 2017 is de scepter volledig van vader op zoon over gegaan.

Inmiddels wordt er door de nieuwe generatie in de vorm van Rudi van Heugten en zijn partner Nicole van de Bogaart hard gewerkt om het bedrijf door te ontwikkelen, op het gebied van duurzaamheid kwaliteit en service.

Tot de diensten van ons bedrijf behoren onder andere het installeren, onderhouden en repareren van centrale verwarmingssystemen en vloerverwarmingssystemen. Ook hebben wij ons inmiddels geprofileerd als deskundige op het gebied van stadsverwarming, heeft u storingen of is uw unit toe aan vervanging wij zijn u graag van dienst.

Van Heugten cv techniek & sanitair kan tevens de installatie van uw badkamer verzorgen, inclusief alle bijbehorende werkzaamheden. Ook voor vervangen van uw toilet of kraan  bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben vele soorten en maten designradiatoren op voorraad.

Van Heugten cv techniek & sanitair richt zich met name op de particuliere sector. Mede door deze aanpak zijn wij in staat maatwerk te leveren. U kunt bij ons terecht voor een deskundig advies. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.