Verbi Gereedschappen BV

Verbi Gereedschappen BV maakt goede matrijzen. Matrijzen waarvan je, net als van een goed stuk gereedschap, een leven lang plezier hebt. Een matrijs die speciaal voor jou gemaakt is en pas tot leven komt in de handen van de opdrachtgever. Die past als een handschoen!

Zorgeloos produceren

Samen met onze klanten ontwikkelen wij al dertig jaar matrijzen voor de kunststofindustrie. We passen Nederlandse hightech-kennis toe en zijn pas tevreden als onze klant zorgeloos kan blijven produceren. Vooral wanneer het gaat om technisch hoogwaardige matrijzen of producten, komen de ervaring en het vakmanschap van onze mensen het best tot zijn recht. Onze functioneel denkende specialisten spreken de taal van de klant, letterlijk en figuurlijk.

Nederlandse kwaliteit

Verbi levert de kwaliteit die men van een Nederlandse gereedschapsmaker mag verwachten. Wij ontzorgen klanten van schetsontwerp tot eindproduct: we zijn gericht op het totale proces. We gaan niet voor de goedkoopste oplossing, maar voor de oplossing die het meest optimaal werkt in een van de twee processen.