Verhoeven's schildersbedrijf

Verhoevens Schildersbedrijf; Dé specialist in verftechnieken.
Ruim 100 jaar schilderservaring heeft ervoor gezorgd dat Verhoevens Schildersbedrijf is uitgegroeid tot een dynamisch en veelzijdig bedrijf. Met een vast team waarvan verschillende werknemers al voor de 3e generatie in dienst zijn, kunnen wij aan vrijwel iedere wens van de klant voldoen. Vakmanschap, kwaliteit, service en creativiteit, gecombineerd met vooruitstrevend ondernemerschap staan garant voor een perfect eindresultaat. Uw opdracht is bij ons in vertrouwde handen.

Verhoevens Schildersbedrijf werkt voor bedrijven, gemeenten, woningcorporaties en particulieren. Of het nu onderhoud, renovatie, nieuwbouw, restauratie, buiten- of binnenwerk betreft, wij spelen in op de specifieke eisen en wensen van onze klanten.
Daarbij is een efficiënte planning van groot belang, zeker wanneer een opeenvolging van werkzaamheden binnen een tijdslimiet gewenst is. Ons werkterrein strekt zich ook uit op het gebied van gevelreiniging, totale gevelbehandeling, onderhoud en herstelwerkzaamheden.
Meer dan alleen schilderen. Als u projecten volledig wilt revitaliseren, dan verzorgen wij naast het schilderwerk ook de (deel)vervanging van draaiende delen, onderdorpels, stijlstukken, enz.