Rijopleidingen Warrenburg

Warrenburg.nl rijopleidingen is een rijschool in Helmond die je uitstekend kan helpen bij het behalen van je rijbewijs.

Kwaliteit en veiligheid staan bij Warrenburg.nl rijopleidingen hoog in het vaandel. Wij zijn van mening dat een goede (rij)opleiding de basis is om op veilige en verantwoordelijke wijze aan het verkeer deel te kunnen nemen. Uiteraard leren we je de verkeersregels, hoe het voertuig te bedienen en hoe te bewegen in het verkeer. Daarnaast doen wij nog meer! Wij willen je als rijschool in Helmond coachen, ondersteunen en adviseren bij je rijopleiding en rijles, vandaar dat we liever spreken van een mentor of coach als van een instructeur.

Een opleiding tot veilige, verantwoordelijke en milieubewuste verkeersdeelnemer.

Bij elke rijschool kun je je rijbewijs halen maar wij kiezen bewust voor opleidingen omdat wij je meer willen bieden dan alleen je rijbewijs. Wij leiden op tot veilige, sociale, verantwoordelijke en milieubewuste verkeersdeelnemers. Je coach helpt je bij je lessen en geeft advies.

In overleg stellen we een lesprogramma op zonder afbreuk te doen aan de examen- en vaardigheidseisen zoals deze door het CBR zijn vastgesteld.

In ons streven als rijschool in Helmond om een constante kwaliteit te kunnen waarborgen blijven wij ons bijscholen in het vakgebied. Tevens hebben wij als rijschool in Helmond de bewuste keuze gemaakt om ons aan te sluiten bij de Bovag en het Bovag garantiefonds. Door de eisen die aan dit lidmaatschap gesteld worden ben je verzekerd van een constante kwaliteit en heb je een waarborg dat je altijd je betaalde lessen kunt blijven volgen in het geval dat wij onverhoopt niet meer aan onze verplichting zouden kunnen voldoen.

Tevens zijn wij erkend rij-instructeur voor mensen met Autisme, ADHD, Syndroom van Asperger of andere verwante problemen. Wij zijn gediplomeerd instructeur voor faalangst.

Dus autisme, ADHD en je Rijbewijs?

Dit is mogelijk, waarom niet?